PERINTEISET TÄYTEKAKUTPerinteiset täytekakut ovat pääsääntöisin pyöreitä, aina 25 hengen kakkuun asti. Sitä suuremmat kakut tehdään levykakkuina. Kaikki täytekakut on valmistettu alusta loppuun käsityönä. Kotimaisia marjoja käytetään aina kun mahdollista, suklaa on belgialaista aitosuklaata. Myös käytettävät hillot ovat belgialaista alkuperää ja ne sisältävät normaalia enemmän hedelmää tai marjaa sekä vähemmän sokeria.
|
HINNASTO
10 hlö 55 € 15 hlö 66 € 20 hlö 77 € 25 hlö 89 € 30 hlö 98 € 60 hlö 188 € |
MANSIKKAKAKKUMansikkakakku sisältää pehmeää, vaaleaa kakkupohjaa ja kevyesti sitruunalla maustettua mansikkamoussea. Pinnalla kermavaahtoa ja paahdettuja mantelilastuja sekä tietysti runsaasti tuoreita mansikoita.
|
KINUSKIKAKKUKinuskikakku sisältää pehmeää vaniljapohjaa sekä vuorokerroksin suolakinuski- ja mascarponemoussea sekä raikasta aprikoosihilloa. Pinnassa kinuskikreemiä, valuvaa kinuskia ja rapeaa paahdettua valkosuklaata.
|
MUSTIKKAKAKKUMustikkakakku sisältää nimensä mukaisesti mustikkamoussea, jossa marjan makuparina vaniljainen Mascarpone-juusto. Pinnassa kermavaahtoa, paahdettua pistaasimurua sekä runsaasti tuoreita mustikoita.
|
SUKLAAKAKKU
Suklaakakku sisältää tumman kaakaopohjan välissä vuorokerroksin suklaamoussea ja kermavaahtoa. Pinnassa aidosta belgialaisista suklaasta ja kermasta valmistettu ganache ja tuoreita marjoja.
TRYFFELIKAKKU
Täyteläinen tryffelikakku sisältää belgialaisesta tummasta suklaasta valmistettua pehmeää tryffeliä ja omassa uunissa paistettua rapeaa suklaamuru-keksipohjaa. Kakun pinnassa on tuoreita marjoja sekä suklaamuru-kaurapaistos. Ja mikä parasta-tämä kakku sopii kaikille!
(max. 45hlö)
|
VADELMA-VALKOSUKLAA
Vadelmakakku sisältää vuorokerroksin vadelmamoussea kotimaisilla vadelmilla sekä valkosuklaamoussea belgialaisella valkosuklaalla. Pinnassa kermavaahtoa, valkosuklaalastuja sekä runsaasti kotimaisia vadelmia.
|
PRINSESSAKAKKUPrinsessakakku sisältää vaalean kakkupohjan välissä kermaista diplomaattikreemiä sekä runsasmarjaista vadelmahilloa. Kakkukerrosten päällä on valkosuklaakreemi, jonka ansiosta kakku pysyy pinnaltaan siistinä tarvittaessa useamman päivän. Pinnassa kakussa on perinteinen vihreä marsipaani, tomusokeri sekä marsipaaniruusu.
|