• TÅRTA PÅ TÅRTA
  • KAKUT
    • AJANKOHTAISET KAKUT
    • JUUSTOKAKUT
    • PERINTEISET KAKUT
    • TEEMAKAKUT
    • VOILEIPÄKAKUT
  • HÄÄT
  • TILAUKSET
  • TÅRTA PÅ TÅRTA
  • KAKUT
    • AJANKOHTAISET KAKUT
    • JUUSTOKAKUT
    • PERINTEISET KAKUT
    • TEEMAKAKUT
    • VOILEIPÄKAKUT
  • HÄÄT
  • TILAUKSET
TÅRTA PÅ TÅRTA

TÄYTEKAKUT

PERINTEISET TÄYTEKAKUT

Perinteiset täytekakut ovat pääsääntöisin pyöreitä, aina 25 hengen kakkuun asti. Sitä suuremmat kakut tehdään levykakkuina. Kaikki täytekakut on valmistettu alusta loppuun käsityönä. Kotimaisia marjoja käytetään aina kun mahdollista, suklaa on belgialaista aitosuklaata. Myös käytettävät hillot ovat belgialaista alkuperää ja ne sisältävät normaalia enemmän hedelmää tai marjaa sekä vähemmän sokeria.
HINNASTO
​10 hlö 55 €
15 hlö 66 €
20 hlö 77 €
25 hlö 89 €

30 hlö 98 €
60 hlö 188 €

Picture

MANSIKKAKAKKU

Mansikkakakku sisältää pehmeää, vaaleaa kakkupohjaa ja kevyesti sitruunalla maustettua mansikkamoussea. Pinnalla kermavaahtoa ja paahdettuja mantelilastuja  sekä tietysti runsaasti tuoreita mansikoita. 
  • Laktoositon
  • Sisältää pähkinää

Picture

KINUSKIKAKKU

Kinuskikakku sisältää pehmeää vaaleaa kakkupohjaa sekä vuorokerroksin kinuskimoussea sekä raikasta aprikoosihilloa. Ulkopinnassa kermavaahtoa, ananaskirsikoita sekä vaaleaa kinuskia.
  • Laktoositon
Picture

MUSTIKKAKAKKU

Mustikkakakku sisältää nimensä mukaisesti mustikkamoussea, jossa marjan makuparina vaniljainen Mascarpone-juusto. Pinnassa kermavaahtoa, paahdettua pistaasimurua  sekä runsaasti tuoreita mustikoita.
  • Laktoositon
  • Sisältää pähkinää
Picture

SUKLAAKAKKU

Suklaakakku sisältää tumman kaakaopohjan välissä vuorokerroksin suklaamoussea ja kermavaahtoa. Pinnassa aidosta belgialaisesta suklaasta, kermasta ja Mascarpone-juustosta valmistettu ganache sekä suklaalastut.
  • Sisältää pähkinää
Picture

TRYFFELIKAKKU

Täyteläinen tryffelikakku sisältää belgialaisesta tummasta suklaasta valmistettua pehmeää tryffeliä ja omassa uunissa paistettua rapeaa suklaamuru-keksipohjaa. Kakun pinnassa on tuoreita marjoja sekä suklaamuru-kaurapaistos. Ja mikä parasta-tämä kakku sopii kaikille!
(max. 45hlö)
  • Gluteeniton
  • Laktoositon
  • Vegaaninen
Picture

VADELMA-VALKOSUKLAA

Vadelmakakku sisältää vuorokerroksin vadelmamoussea kotimaisilla vadelmilla sekä valkosuklaamoussea belgialaisella valkosuklaalla. Pinnassa kermavaahtoa, valkosuklaalastuja sekä runsaasti kotimaisia vadelmia.
Picture

PRINSESSAKAKKU

Prinsessakakku sisältää vaalean kakkupohjan välissä kermaista diplomaattikreemiä sekä runsasmarjaista vadelmahilloa. Kakkukerrosten päällä on valkosuklaakreemi, jonka ansiosta kakku pysyy pinnaltaan siistinä tarvittaessa useamman päivän. Pinnassa kakussa on perinteinen vihreä marsipaani, tomusokeri sekä marsipaaniruusu.
TILAA TÄSTÄ >
TÅRTA PÅ TÅRTA
PERINTEISET KAKUT 
JUUSTOKAKUT
TEEMAKAKUT 
TILAUKSET 


HELSINKI
Konditoria Tårta på Tårta
Arinatie 4
00370 Helsinki
p. 050 5446118

SIPOO
Leipomokahvila N´avetta
Katajakalliontie 2
01120 Västerskog
​ESPOO
Cafe Zoceria Tarvaspää
Gallen-Kallelan tie 27
02600 Espoo 
ESPOO
Cafe Zoceria WeeGee
Ahertajantie 5
02100 Espoo