VOILEIPÄKAKUT
Voileipäkakuissa käytämme omassa leipomossamme valmistettua, tuoretta leipää sekä tuoreita ja mahdollisuuksien mukaan kotimaisia raaka-aineita. Voileipäkakut ovat kooltaan 15-60hlö.
SAVUPORO
Tuoretta leipää, savuporomousse, tuoreita kasviksia ja aavistus piparjuurta. Pinnassa savupororulla, ruohosipulia ja karpaloita. 6€/hlö.
|
SAVUKINKKU
Tuoretta leipää ja sinappinen palvikinkkumousse, pinnalla rapeaa jääsalaattia, ohuet savupalvirullat, kirsikkatomaattia ja emmental juustorouhetta. 5€/hlö.
|
KREIKKALAINEN KASVIS
Tuoretta leipää, fetajuustomousse, oliiveja ja tuoreita kasviksia. Pinnalla calamataoliiveja, makeita kirsikkatomaatteja, punasipulia, fetakuutioita ja oliiviöljyä. 5€/hlö.
|
SAVULOHI
Tuoretta leipää ja lämminsavulohimoussea, pinnalla savustettu kylmäsavulohiviipale, tuoretta sitruunaa ja kurkkua, tilliä ja cheddarrouhetta. 6€/hlö.
|